maanantai 17. helmikuuta 2014

Mekkotehtaan Riine

Facebookin erään ryhmän ystävänpäivä-haaste oli tehdä salaiselle ryhmän jäsenelle lahja. Sain tehtäväksi ommella eräälle 5-vuotiaalle neidille.

Päätin testata Mekkotehtaan Riine-mekkomallia. Mekkojen koko on 110/116 cm.
Koska en osannut päättää lopullisia kankaita tein kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäisen lähetin salaiselle ystävälle ja toinen odottaa uutta omistajaa :)

Kankaat: Viljamin puodin hattarakekkerit puuvilla ja EK:n pilkullinen puuvillapopliini (musta pilkullinen jotain omaa jemmaa) (värit kuvassa huonot)Kankaat: EK:n vaaleanpunainen ja keltainen pilkku puuvillapopliini ja omista jemmoista japanilaista puuvillakangasta. Puuvillapitsi Karnaluks Tallinna.
8 kommenttia:

 1. Uuuh, tuo hattarakekkerimekko on todella ihana! Hienosti oot osannut lisätä juuri sopivasti särmää kauniiseen, mutta kovin vaaleanhailakkaan kankaaseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hattarakekkerit on aivan ihana, meillä on sitä niin trikoona että puuvillaa. Ja juu vaatii rinnalleen särmää :)

  VastaaPoista
 3. Hattarakekkerimekko tuli meille ! Aivan ihana <3 Siitä tuli typyn lemppari. On kyllä livenä vielä ihanampi kuin kuvassa. Kiitos paljon vielä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Oli ihana nähdä onnellinen tyttö kuvassa :)

  VastaaPoista
 5. Näin kauan ollut jo blogisi olemassa ja vasta löysin tieni tänne. Mielnkiintoiselta näyttää.

  VastaaPoista
 6. Kauan on juu ollut olemassa, mutta tää bloggaaminen on sellaista kausiluontoista :)

  VastaaPoista
 7. Oi tuo hattarakekkerit-mekko. Ihan mielettömän kaunis! :) Mullakin on mennyt sun blogi ihan ohi.

  VastaaPoista

Kiitos palautteesta!
Sitä on aina ilo saada!
Terv. Mersia