perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta 2016!!!!

Kiireinen syksy ja joulu on takana. Kaaos työhuoneessa oli jo ihan hirmuinen, vaikka mitään en ole oikein ehtinyt edes tekemään. Joulun jälkeen päätin, että nyt on tehtävä jotain.

1. Kankaita en saa ostaa yhtään, ennen kuin jotain on ommeltu.

2. Ainakin tammikuun en osta mitään kangasta, askartelu tarviketta, nauhoja, lehtiä, ym. Jos jotain tarvitsen niin vaihdan.

3. Myyn/anna pois osan kankaista.

Hommaan meni sitten kaksi päivää, että sain kaikki siivottua. Huh huh. Mutta kyllä mulla on ihan huone, jossa on kiva olla luova.


Lähtökohta...apua!Yksiväriset trikoot/college on isossa korissa. Kaikki muuta kankaat muovilaatikoissa vaatehuoneessa lajiteltuna väreittäin ja laaduttain. (esim. raidalliset trikoot, pinkit/punaiset trikoot).


Keskeneräiset ompeluprojektit on Ikean metallikärryssä, saa helposti siirrettyä paikasta toiseen.Oikein ihanaa uutta vuotta! Tää lähtee nyt ompelemaan! 


6 kommenttia:

 1. Vitsit kun kykenisi itsekkin siivoamaan noin. Tuskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muuta kuin aloittamaan, se aloitus on kaikkein hankalinta.

   Poista
 2. Sulla on ihania juttuja huoneessasi! Nauhatkin niin nätisti esillä.

  VastaaPoista
 3. Tästä onkin hyvä aloittaa uusi vuosi:) Ja tosiaan, onpa houkuttelevasti nauhat esillä..:) Ihanaa uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä muutos, aivan ihana huone. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin. Minä tykkään käydä kaikissa erilaisissa blogeissa, niistä saa niin paljon.

  VastaaPoista

Kiitos palautteesta!
Sitä on aina ilo saada!
Terv. Mersia